Restorano pavadinimas „Bunyadi“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „pagrindą“ arba „natūralų“, šiuo pavadinimu restorano įkūrėjai siekia atspindėti restorano dvasią, neapsunkintą šiuolaikinio pasaulio prietaisais (mobiliaisiais telefonais, elektriniais šviestuvais ir pan.), visa ko pradžią, natūralumą, šviežumą ir restorano lankytojų išsilaisvinimą nuo kompleksų.

Tiesa, pats restoranas, kuris veiks tik tris mėnesius, vasaros sezonu, bus padalintas į dvi dalis – nuogaliams ir apsirengusiems lankytojams. Restorano lankytojams bus skirta speciali patalpa, kurioje jie galės palikti savo drabužius ir apsilankyti nuogalių salėje. Žadama, jog restorano lankytojus aptarnaus beveik nuogas restorano personalas.

Restorano nuogaliams planas

Restorano tinklalapyje skelbiama, jog laukimo sąraše jau yra beveik 12 000 žmonių, todėl tikėtina, kad pirmosiomis restorano veikimo dienomis į jį gali būti sunku patekti.

Restorano vadovybė kol kas neskelbia nei kokių patiekalų bus galima paragauti, nei atskleidžia visų restorano interjero detalių, tačiau žinant, jog šio restorano koncepcija grindžiama natūralumu, galima spėti, kad maistas bus gaminamas ant „gyvos“ ugnies, o rankų darbo baldai bus pagaminti iš medienos.

Nuogaliams skirto restorano anonsavimas jau sulaukė šmaikščių internautų komentarų. Pavyzdžiui, kas bus, jei nuogas restorano lankytojas apsipils/bus apipiltas karšta sriuba, ar iš restorano meniu, siekiant išvengti dviprasmiškų užuominų, bus pašalinti melionai ir dešrelės, ar ant medinių baldų sėdintys nuogi restorano lankytojai neįsivarys rakščių?