Šis incidentas įvyko lapkričio 5 dieną, kai „Qatar Airways“ lėktuvas skrido iš Dohos į Balį. Teigiama, kad neįvardyta moteris iš Irano savo vyro piršto atspaudu atsirakino jo mobilųjį telefoną, kol jis miegojo. Ją pribloškė tai, ką ji pamatė jo telefone, rašo independent.co.uk.

Moteris pradėjo daužyti savo vyrą ir skrydžio palydovėms niekaip nesisekė jos nuraminti. Taigi pilotai priėmė sprendimą tūpti Indijoje avariniu būdu, kad sutuoktiniai ir jų vaikas būtų išlaipinti iš lėktuvo.

„Šeima praleido dieną Čenajaus oro uoste. Jokių policijos veiksmų nebuvo imtasi“, - „The Hindustan Times“ sakė neįvardytas šaltinis.

Pasak vietinio Čenajaus laikraščio „New Indian Express“, oro uosto direktorius G. Chandramouli nurodė, kad moteris buvo girta ir kad šeimai nebuvo leista įsėsti į kitą lėktuvą, kol ji neišsiblaivė.

Šis incidentas įvyko po to, kai „The Independent“ pranešė apie nepažįstamųjų porelę, kuri per „Delta Air Lines“ skrydį iš Los Andželo į Detroitą buvo sučiupta užsiimanti seksu.

48 metų moteris buvo sulaikyta lėktuve už tai, kad 28 metų vyrui atliko oralinio sekso aktą, Detroite kanalui „WDIV-Local 4“ sakė policija.

Porelei gresia kaltinimai baudžiamuoju nusižengimu arba sunkiu nusikaltimu. Jiems abiem įteikti šaukimai į teismą, teigė Federalinio tyrimų biuro pareigūnai, pridūrę, kad tyrimas tebevyksta.