Dainininkė ir arši Donaldo Trumpo kritikė Madonna protesto akcijos dalyviams šeštadienį pareiškė, kad, D. Trumpui laimėjus prezidento rinkimus lapkritį, „gana daug galvojusi apie Baltųjų rūmų susprogdinimą“.

Radijo stotis „Hits 105“, veikianti Teksarkanos mieste ir grojanti klasikinius hitus, neliko abejinga Madonnos pareiškimui.

Radijo stoties vadovas Terry Thomas teigia, kad Madonnos pareiškimai buvo labai nepatriotiški, todėl radijo stoties eteryje jos dainos nebeskambės. Tokia žinutę radijo stotis perdavė savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

„Tai, kad radijo stotis „Hits 105“ nebegros Madonnos muzikos, ne politikos, o patriotizmo padiktuotas sprendimas. Tiesiog atrodo nederama leisti Madonnos dainas ir mokėti jai pinigus, kai ji pati nemyli Jungtinių Valstijų. Jeigu visos radijo stotys pasektų mūsų pavyzdžiu, tai būtų paveiki ekonominė žinutė Madonnai“, – teigia T. Thomas.

Savo ruožtu Madonna bandė nuraminti kilusią audrą. Savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ sekmadienį, dieną po eitynių, ji paaiškino savo žodžius: „Tikrai nesu agresyvus žmogus, neskatinu agresijos. Noriu, kas žmonės mano kalbą suprastų teisingai, o ne ištrauktų kažką iš konteksto“.