Mokslininkai aiškinosi, kas traukia moteris prie kai kurių vyrų ir nustatė, jog aktoriai, popmuzikos bei sporto žvaigždės yra geresni lovoje už vidutinius vyrus.

Su gražiais vyrais susitikinėjančių arba už tokių vyrų ištekėjusių moterų seksualinis gyvenimas yra daug geresnis nei tų, kurios gyvena su vidutinės išvaizdos partneriais.

"Mūsų tyrimas rodo, kad popmuzikos žvaigždės ir įžymybės, kuriomis žavisi milijonai, yra geresni meilužiai. Aišku, įvairioms moterims patinka skirtingi vyrai, bet įžymybių sėkmė priklauso ir nuo jų universalaus, visuomenės pripažįstamo patrauklumo", sakė mokslininkas Robertas Shuhi (Robertas Šuis).

Mokslininkai beveik 400 moterų, kurių amžius buvo nuo 17 iki 62 metų, klausė apie jų partnerių patrauklumą bei santykių tvirtumą. Tyrimo rezultatai buvo pristatyti Amerikos psichologijos draugijoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją