Chruščiovo laikų buto kambaryje jie išskleidė paprastą polietileno plėvelę, suklijavo ją lipnia juosta ir pripylė vandens, rašo vesti.ru.

Rusijos internete išplito jų „išradimo“ nuotraukos, pirmiausia pasirodžiusios viename populiariame „Gyvojo žurnalo“ tinklaraštyje.

Kaip moksleiviai pasiaiškino tėvams ir kaip jie vėliau išleido vandenį, neaišku.

Paskutinis klausimas, beje, kėlė didžiausią interneto vartotojų susidomėjimą. Sprendžiant iš nuotraukų, vandens „baseine“ buvo pakankami daug – jiems net pavyko po juo panerti.

Tinklaraštininkai išreiškė viltį, kad kambaryje neįvyko trumpasis jungimas, kad plėvelė buvo pakankamai tvirta ir kad paaugliai neužliejo apačioje gyvenančių kaimynų.

Regioniniame Nepaprastųjų situacijų ministerijos padalinyje jaunųjų išdaigininkų nepagyrė. Kaip laikraščiui „Komsomolskaja pravda“ paaiškino vienas žinybos atstovas, tokie sumanymai yra pavojingi gyvybei, nes vanduo iš tikrųjų gali sukelti trumpąjį jungimą. Taigi pasidaryti tokį baseiną savo namuose neverta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)