Kavinėje „Ed Debevic’s“ darbuotojams specialiai mokama už tai, kad jie būtų nemandagūs. Neįprasta užkandinė giriasi savo grubiais padavėjais, rašo time.com.

Šiame vaizdo įraše padavėja, vardu Cherry, šaiposi iš klientų dėl virtinės dalykų: kad jie užsisako patiekalus iš vaikų valgiaraščio, kad taupo pinigus, gerdami tik vandenį ir pan.

Padavėja netgi prisipažįsta, kad veikiausiai būtų atleista, jei klientus aptarnautų mandagiai.

„Jeigu būčiau su jumis maloni, būčiau išplakta, – sako ji. – Jeigu norite malonaus aptarnavo, eikite kur nors kitur. Žinau, kad „Hooters“ labiau tikrų jūsų tempams, tačiau jūs specialiai čia atėjote“.

Šį vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė LaNetta Limb Maxfield ir nuo rugpjūčio 10 dienos jis buvo peržiūrėtas daugiau kaip 3 mln. kartų.

While at the Younique Convention we wanted to get some lunch one day and heard about this "interesting" restaurant. So here we are having lunch at Ed Debevic's in Chicago--known for its "rudeness." It is hilarious. Here is our waitress. She would probably be fired if she was caught being nice.Posted by LaNetta Limb Maxfield on Monday, August 10, 2015