Šiame Indijos ašrame lankytojai dvasios pusiausvyrą atgauna visiškai tylėdami. Šių metų sausį jį jau aplankė popmuzikos žvaigždė Ricky Martinas (Rikis Martinas). Tačiau jis nepasakoja savo išgyvenimų, nenorėdamas, kad šventa vieta virstų triukšmingų gerbėjų meka.

Tačiau grožio specialistė ir knygų autorė B. Vyas ragina tokius savo klientus, kaip Madonna, Ralphas Fiennesas (Ralfas Fynesas) ir Cher (Šer), išbandyti "tylos terapiją".

Pati B. Vyas atrado šį ašramą per pastarąjį apsilankymą savo tėvynėje. Jis yra visai šalia Mumbajaus (Bombėjaus) miesto.

"Mane visad stebina paprastos, bet veiksmingos grožio ir vidinės ramybės idėjos, sklindančios iš Indijos, o šis naujausias atradimas - tikrai puiki idėja", sakė B. Vyas.

Pasak jos, tai - "10 dienų visiškos tylos. Kai liaujiesi kalbėjęs ir pradedi matyti bei mąstyti - tai pasijunti stačiai kupinas jėgų".

"Tikrai manau, kad neilgai trukus, įžymybės eis išbandyti šio maksimalios relaksacijos kurso", sakė B. Vyas.

"Tiesiog norėčiau būti pirmoji, kuri įsteigtų tylos gydymo centrą ir nebūtų išjuokta", sakė B. Vyas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją