11-metis Nigelas netikėtai pastebėjo ant šaligatvio gulintį banko čekį. Sąžiningas berniukas išsiaiškino kompaniją, kuriai priklausė čekis, ir išdidžiai grąžino jį kompanijos vadovams.

Tačiau Nigelas buvo nuliūdintas, nes kelionės agentūros "Law Brothers" vadovai atsilygino jam dviem maišeliais saldainių, kurių jis negalėjo valgyti. Berniukui negalima vartoti kai kurių saldumynų gamyboje naudojamų medžiagų.

“Jie galėjo vaikui duoti bent jau penkių svarų banknotą, nes jis negali valgyti saldainių," sakė Nigelo mama Lisa. “Aš nesakau, kad jie privalėjo Nigelui įteikti kelis šimtus svarų, tačiau jis pasielgė sąžiningai, todėl jam turėjo būti atinkamai atsilyginta."

"Kis nebuvo labai laimingas, kai grįžo namo. Jis tik pasakė, "Už 27 tūkst. svarų jie davė man maišelį saldainių",” pridūrė ji.

“Aš nežinau, kaip čekis buvo pamestas. Tačiau radusiajam jis vistiek būtų tik paprastas popieriaus lapelis,” teigė kelionių agentūros atstovė, pridurdama, kad čekį paversti grynais galėjo tik "Inland Revenue". "Mums pasirodė, kad saldainiai buvo tinkamas atlygis už tai, ką padarė Nigelas."