Per gana trumpą laiką fakso aparatus ir užrašų knygeles pakeitė PFD formato bylos ir socialinis tinklas „Facebook“. Juk dar visai neseniai darbo stalai buvo nukrauti daugybę darbui būtinų priemonių ir įrankių. Segikliai, sąvaržėlės, telefonų knygos ir dar dešimtys pagalbininkų – be to darbas buvo tiesiog neįvaizduojamas ir netgi neįmanomas, skelbia visualnews.com.

Šiuolaikinio žmogaus darbo stalas skiriasi kaip diena ir naktis. Ant jo vos keli daiktai: nešiojamasis kompiuteris, išmanusis telefonas ir puodelis kavos ar arbatos.

„Harvad Innovation Lab“ sukūrė smagų filmuką, kuriame detaliai nupasakoja darbo stalo evoliuciją, apimančią pastaruosius 30 metų.

„Norėjome atkurti 9-ojo XX amžiaus dešimtmečio darbo stalą ir vizualiai parodyti, koks kelias buvo nueitas iki dabartinio rezultato“, – paaiškina filmuko kūrėjai.

„Siekėme iliustruoti, kaip technologijos pakeitė pasaulį, sutvarkė mūsų darbo stalus ir supaprastino gyvenimą. Nors laipsniškus pasikeitimus, vykstančius praktiškai kiekvienais metais, pamatyti sunku, toks vaizdo įrašas puikiai tinka, norint parodyti, kokį kelią nuėjome, kokiu didžiuliu progresu džiaugiamės“, – tvirtina „Harvad Innovation Lab“.