Visiems kitiems užsiėmimams yra skiriama labai mažai laiko palyginus su sėdėjimu prieš televizoriaus ekraną, teigiama tūkstančio britų apklausos, atliktos paskolų banko "Alliance & Leicester Plc." užsakymu, išvadose.

"Šiame gausybės poreikių pasaulyje, žmonės yra verčiau linkę tiesiog patogiai įsitaisyti prieš televizorių, o ne bendrauti su aplinkiniais, sportuoti ar pagaliau tvarkyti finansinius reikalus," prisipažino kompanijos atstovė Arifa Darr.

Beje, nepaisant Vyriausybės pastangų paversti Britaniją 'internetine' visuomene, tik 14% apklausos respondentų teigė praleidžią internete apie vieną valandą per savaitę. 16-25 metų amžiaus respondentų grupėje, du trečdaliai prisipažino po internetą naršantys mažiausiai dvi valandas per savaitę.

Apklausos rezultatai taip pat parodė, kad finansai yra svarbesni už meilę. Daugiau kaip pusė apklaustųjų teigė praleidžiantys mažiausiai dvi valandas per savaitę bankuose mokėdami mokesčius. Tuo tarpu tiek pat laiko seksui skirią prisipažino tik šeštadalis apklaustųjų iš 16-25 metų amžiaus grupės bei 40% vedusiųjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją