„Šukuosenos? Apie jas tikrai nieko neišmaniau“, – „The Huffington Post“ sako Gregas.

Gregas ir mažosios Izzy mama išsiskyrė prieš daugiau nei metus, trejų metų mažylė daugiausia laiko praleidžia būtent pas tėtį.

Tad jam teko nori nenori išmokti tvarkytis su dukros plaukais. Gregas dirba „IntelliTec“ koledžo administracijoje. Laimei, koledžas ruošia ir grožio specialistus.

Praeitą vasarą Gregas nusprendė kreiptis pagalbos – šiam tikslui puikiausiai tiko grožio paslaptis bandantys perprasti studentai.

„Netrukus jau mokėjau supinti kasas – net keliais būdais. Išmokau surišti uodegą, įvairiausių triukų. Pavyzdžiui, šią šukuoseną vadinu išvirkščia uodega“, – pasakoja šukuosenų paslaptis perpratęs vienišas tėvas.

Dabar Gregas šedevrų ant dukros galvos nuotraukomis noriai dalijasi savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Vyras teigia, kad geriausias patarimas, kuriuo jis sutiktų pasidalinti su vienišais tėvais – tiesiog mėgautis kiekviena minute, praleista su savo vaiku.

„Tiek geromis, tiek ne tokiomis geromis. Kalbu ir apie sauskelnių keitimą, ir budėjimą naktimis prie sergančios, ir kaprizus parduotuvėje, ir žaidimus. Tokias akimirkas reikia branginti, nes jos ilgai netrunka“, – pasakojo tėvas.