Sprendžiant iš internetinėje platformoje „YouTube“ įkelto garso įrašo, BBC orų prognozės pranešėjas sunkiai rankiojo žodžius, paskui ištarė „atsiprašau“ ir pasišalino iš studijos. Po kelių akimirkų vienas iš jo kolegų perėmė transliaciją ir atsiprašė dėl šio nemalonaus nutikimo, rašo indy100.com.

Nors šis incidentas nutiko gruodžio mėn. pradžioje, vis tik didesnio dėmesio jis sulaukė šią savaitę.

Keli žiūrovai tuo metu socialiniuose tinkluose aptarinėjo šį nutikimą, o kai kurie netgi darė prielaidą, kad pranešėją kamavo pagirios. Jo tiesiai šviesiai buvo paklausta, ar tik vakarą prieš transliaciją jis nedalyvavo kalėdiniame vakarėlyje.

„Dėkoju už žinutes, kurioje klausėte, kaip jaučiuosi šį rytą. Leiskite patikinti, kad man visas gerai. Ankstyvo ryto transliacijoje pasijutau prastai, todėl man teko skubiai pasitraukti, o mano darbą tęsė kolega. Dar kartą atsiprašau už nesklandumus!“ – feisbuke tada nemalonią situaciją komentavo T. Schafernakeris.

Tomaszas ankstyvo ryto transliacijos metu pasijuto prastai po ilgos ir varginančios naktinės pamainos gruodžio 4 d. Laimei jis suvaldė situaciją profesionaliai ir visiškai pasveiko.“ – situaciją pakomentavo jo agentas.