Be to, astrologai pranašauja branduolinių medžiagų išsiskyrimą į atmosferą ir naują nepagydomą ligą, prieš kurią medikai bus bejėgiai.

A. Penzenskis tvirtina, kad kitų metų vasarą šalies vadovybė bus priversta priimti labai nepopuliarius įstatyminius aktus, kurie jau rudeniop sukels Rusijoje visuotines riaušes, o jų padariniai tikrai pranoks 1993 metų spalio įvykius.

Astrologo nuomone, Prezidento V.Putino perspektyvos tokiomis sąlygomis išsaugoti valdžią bus "labai abejotinos". "Jam jau pasiųsti trys ženklai: sprogimas Puškino požeminėje perėjoje, gaisras Ostankino bokšte ir povandeninio atominio laivo "Kursk" katastrofa, bet Putinas nieko nesuprato", mano astrologas.

O. Valenskaja kalba apie naujas negandas, susijusias su radiacija ir užsitęsusiu karu Šiaurės Kaukaze, pranašauja naują neišgydomą ligą, sukeliančią mutacijas.

Vladimiras Gusinskis, pasak jos, "liks Vakaruose ir transliuos laidas į Rusiją iš ten".

Dar vienas astrologas - Pavelas Globa - tvirtina, kad V. Putinas nebus antrą kartą išrinktas prezidentu. Pasak jo, V. Putino valdymo epochą būrėjai išpranašavo dar XV amžiuje, išliko ir rašytinių liudijimų.

Juose sakoma, kad "neūžaugos juodu veidu" viešpatavimas truks neilgai ir bus labai neramus. "Juodas veidas", pasak P. Globos, magų žodyne reiškia tamsią, įslaptintą praeitį arba ryšį su slapta informacija, ir tai puikiai tinka čekistui V. Putinui.