Kaip rašo BBC, 36-erių Kate Barrett laiške parašė, kad ji ir jos draugas Danas Owensas buvo „nuliūdinti“, jog vagys nepaėmė jos namų kino sistemos bei videokasečių kolekcijos, nors ši buvo tikrai įspūdinga, mat moteris senas kasetes ir vaizdo įrašus kaupė daug metų.

K. Barrett priklijavo laišką prie savo namų Nortamptone durų, kur ji gyvena kartu su D. Owensu. Vagys pateko į jų namus lapkričio 10 d. išlaužę duris.

Abu namų gyventojai buvo išvykę savaitgaliui. Nortamptono policijos nuovadoje ryšių su visuomene specialiste dirbanti moteris pirmoji grįžo į apiplėštus namus.

„Aš buvau išvykęs aplankyti tėvų savaitgaliui, o K. Barrett išvažiavo į Londoną stebėti „Strictly Come Dancing“ šokių projekto“, - pasakojo D. Owensas. - Ji man paskambino ir aš iš karto grįžau, namai buvo apiplėšti.“

Įsilaužėliai patikrino kiekvieną kambarį, tačiau namuose nebuvo daug vertingų daiktų: tik šiek tiek grynųjų, fotoaparatas, nešiojamas grotuvas „iPod“, nieko vertingesnio.

„Manau, įsilaužėliai ketino pro priekines duris išsinešti televizorių, tačiau laimei atsarginis raktas spynos neatrakino“, - pridūrė jis.

Vagys pateko į namus perlipę sodo tvorą bei išlaužę kiemo duris.
Nortamptonšyro policijos nuovados pareigūnai praneša, kad dėl apiplėšimo pradėtas tyrimas, o liudininkai prašomi atvykti į nuovadą duoti parodymus.