Buvo nusiaubtas "Au Pot Carre" restoranas, iš grindinio išlupti akmenys kliudė kelis jo klientus. Netoliese esančiame "Le Turfiste" bare buvo susirinkę apie 40 anglų ir švedų, jaunuoliai iš gatvės puolė barą buteliais ir akmenimis. Klientams teko slėptis už baro ir tualetuose.

Džiūgaudami dėl savo rinktinės pergalės prieš belgus, turkų aistruoliai Briuselio centre šoko, dainavo, saliutavo. Apie 20 tūkst. turkų Briuselio turkų rajone užplūdo gatves mojuodami Turkijos vėliavomis, duodami automobilių signalus.

Tačiau vėliau džiaugsmą aptemdė vandalizmo aktai, dėl kurių į miesto centrą buvo nusiųsta riaušių policija. Mieste buvo apgadinti keli automobiliai, miesto centre apie 100 riaušių policininkų susirėmė su keletu šimtų jaunuolių.

Policija patvirtino areštavusi 10 žmonių. Ji sakė, kad padėtis greitai normalizavosi, buvo panaudotos ašarinės dujos, tačiau tai daryta ginantis, kai riaušininkai apsupo policijos automobilius. Tai buvo jau trečias neramumų vakaras Briuselyje per savaitę.

Šeštadienį po Anglijos pergalės prieš Vokietiją riaušes dvi dienas kėlė anglų futbolo fanatai, kurių šimtai buvo suimti. Liudytojai sakė antradienį, artėjant Anglijos ir Rumunijos susitikimui, gatvėse matę nedaug anglų futbolo aistruolių.