Gegužės 2 dieną per Christine ir Patricko Quinno (jaunųjų pavardės buvo tokios pačios!) vestuves Pensilvanijos Plimut Mytingo mieste pilkšvai purpurine suknele vilkėjusi močiutė Betty stovėjo šalia savo anūkės kartu su kitomis jos pamergėmis, rašo huffingtonpost.com.

„Senas esi tik tiek, kiek jautiesi toks esąs, o aš šiandien jaučiuosi jauna“, - vestuvių dieną, anot nuotakos, sakė garbaus amžiaus senolė.

Christine „The Huffington Post“ pasakojo, kad pakviesti savo močiutę prisijungti prie pamergių būrio nusprendė nė negalvojusi: močiutę Betty ji laiko viena geriausių savo draugių.

„Nors ji ir gyvena tolokai, mes nuolat stengiamės kuo daugiau laiko praleisti kartu, - sakė ji. – Ji turi puikų humoro jausmą ir nuostabų požiūrį į pasaulį, kuriuo kasdien stengiuosi vadovautis. Visi ją labai myli“.

Christine paprašė močiutės Betty tapti jos pamerge likus vos keliems mėnesiams iki vestuvių, kad „ji neturėtų daug laiko apie tai galvoti“. Nuotaka prisipažino nesitikėjusi, kad močiutė ištars „taip“, nes senolė yra kukli ir nemėgsta būti dėmesio centre.

„Gal dešimt kartų ji manęs klausė: „Ar tu tuo tikra?“. Ji taip pat nesuprato, kodėl noriu, kad sena moteris taptų mano pamerge, - pasakojo Christine. – Gal kelis kartus ji pakartojo, kad mano pamergės bus jaunos ir gražios, kodėl aš kviečiu ją? Tačiau močiutė taip pat yra graži. Tik pažiūrėkite į šias nuotraukas!“.

Galiausiai senolė sutiko tapti pamerge, o atėjus vestuvių dienai, tapo visos šventės siela.

„Ji visą dieną linksmino svečius savo išmintimi ir juokingais komentarais“, - teigė nuotaka.

„Močiutė sėdo į pobūvio autobusą su kitais svečiais, užuot vykusi namo ilsėtis, bet šito nesakė mano motinai (savo dukrai), - juokėsi Christine. – Ji visą naktį šoko, įskaitant ir tą smagų momentą, kai ji šoko kartu su mano vyro močiute Bellsie. Tai buvo nuostabu“.