Vakaro metu Marius Raugalas apžvelgė praėjusius metus, kurie Londono Sičio lietuvių klubui buvo išskirtiniai – organizacija minėjo savo dešimtmečio jubiliejų, o „Globalios Lietuvos apdovanojimų 2016“ metu iš prezidentės Dalios Grybauskaitės rankų gavo ypatingą įvertinimą už Lietuvai vertingą veiklą.

Londone dirbantis mažmeninės bankininkystės produktų valdymo specialistas M. Raugalas džiaugėsi, kad per 2016 metus su klubo valdybos, buvusių prezidentų ir kitų narių pagalba pavyko nuveikti daug svarbių darbų.

„Tęsėme tradicines klubo iniciatyvas, tokias kaip „LT Big Brother“ mentorystės projektas bei labdaros renginiai su klubo strateginiu partneriu Vilniaus arkivyskupijos „Caritas“, tapome pirmaisiais verslo atstovais, viešai parėmusiais LGBT festivalį „Baltic Pride 2016“, bei suorganizavome iškilmingą dešimtmečio šventę, subūrusią lietuvių profesionalus ir kitus garbingus svečius iš viso pasaulio.“

Klubo veiklos prioritetus ateinantiems metams pristatęs ir antrai kadencijai išrinktas klubo prezidentas pažymėjo, kad 2016 metais gautas „Globalios Lietuvos apdovanojimas“ organizacijai yra tiek didžiulė garbė, tiek ir atsakomybė, įpareigojanti ir toliau išlikti sektinu pavyzdžiu viso pasaulio lietuvių profesionalų bendruomenėms.

M. Raugalas žadėjo tęsti bendradarbiavimą su kitomis visuomeninėmis organizacijomis Jungtinėje Karalystėje ir Lietuvoje bei aktyviau prisidėti prie Lietuvai svarbių profesinių, pilietinių ar socialinių iniciatyvų, tokių kaip artėjanti valstybės atkūrimo šimtmečio šventė.