Klubas sieks skatinti Stokholme ir aplink jį gyvenančių Lietuvos verslininkų, menininkų, mokslininkų ir kitų profesionalų bendravimą ir bendradarbiavimą tarpusavyje, kuriant Lietuvos atstovų tinklą. Bus siekiama tapti patirties, informacijos ir kontaktų centru Lietuvos atstovams Švedijoje. Bus organizuojami renginiai, skatinantys keistis idėjomis, patirtimi, pažinti Švediją ir tobulėti. O taip pat Klubas bus susitikimų vieta, kur smagu bendrauti ir leisti laisvalaikį.

Klubas tęs jau užsimezgusį vaisingą bendradarbiavimą su Lietuvos Respublikos Ambasada Švedijos karalystėje ir Global Lithuanian Leaders organizacija. Taip pat sieks bendradarbiauti su Lietuvos Respublikos valstybinėmis institucijoms, nevyriausybinėmis organizacijoms bei asocijuotomis verslo struktūromis, verslininkais ir kultūros veikėjais.

Klubas plėtos ryšius su Švedijos verslo ir nevyriausybėnėmis organizacijomis, keičiantis patirtimi, informacija, bei didinant žinojimą apie Lietuvos mokslininkus, menininkus, verslininkus ir verslo kultūrą.

Išrinkta Klubo Valdyba: pirmininkė - Rūta Smertinienė, tikrieji nariai: Audrius Masiulionis, Martynas Urbelionis, Veronika Paulauskas, Dainius Jurevičius, pavaduojantys nariai: Regina Molina, Vita Gartė, Donatas Skidzevičius.

Daugiau informacijos apie Klubą ir iki jo įsteigimo įvykusius renginius galima rasti „Facebook“ paskyroje.