Į pastarąją Kaziuko mugę kovo 10-11 dienomis aktyviai kviečiami ne tik tautiečiai iš visų Airijos kampų ir kampelių, bet ir patys airiai, o naktinėje mugės programoje – tokios Lietuvos žvaigždės kaip Žilvinas Žvagulis, Rytis Cicinas, Irena Starošaitė, „Balius“ ir daugelis kitų.

Kaziuko mugės organizatorė, pramogų ir idėjų studijos „Five Star Fun“ vadovė Edita Nyork, džiaugiasi galimybe šiemet surengti dar didesnę ir gražesnę šventę Airijoje gyvenantiems lietuviams: „Pernai mūsų organizuota mugė sulaukė labai didelio pasisekimo, tačiau lankytojai sunkiai tilpo į salę. Šiemet užsibrėžėme didesnį tikslą – pavasarines Kaziuko mugės linksmybes lankytojams ruošiame didžiausioje Airijos parodų arenoje.“

Nuo pat šeštadienio 12 valandos dienos RDS rūmuose Kaziuko mugės lankytojus džiugins tradicinė prekyba bei visą savaitgalį vyksianti programa, kurioje gyvai gros „Jonis“, pasirodys ansamblis „Balius“, taip pat vyks įvairiausios loterijos, rungtys, aukcionai, akrobatikos pasirodymai bei užsiėmimai vaikams.

Kaziuko mugė Dubline vykdys gerumo misiją – 1 euras nuo kiekvieno parduoto bilieto bus aukojamas organizacijai, kuri daro tyrimus ir remia vaikus, sergančius vėžiu (The Children's Medical & Research Foundation, Our Lady's Children's Hospital, Crumlin).

Pasibaigus pirmajai Kaziuko mugės dienai, į penkių valandų trukmės naktinį šėlsmą - mugės koncertą – šeštadienio vakarą pakvies tokios Lietuvos žvaigždės kaip Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Rytis Cicinas, Raimondas Šilanskas, „Balius“, Taja ir Česlovas Gabalis.

Bilietus į Kaziuko mugę (€6, vaikams iki 10 m. nemokamai) galima įsigyti www.ticketmaster.ie arba renginio dieną prie durų. Bilietus į vakarinį koncertą bei daugiau informacijos rasite www.5starsfun.com.