DELFI šaltinių teigimu, šią žinią iš mokyklos direktoriaus socialiniame tinkle „Facebook“ gavo buvę KTU gimnazijos mokiniai. Žinutėje B. Burgis kreipiasi į visus „kadenciją baigusius gimnazistus“ ir informuoja, jog jis taip pat baigia savo kadenciją.

„Gimnazija suaugo mano oda, raumenys, kraujagyslės... Plėšiant skauda...
Bet jūs negalite įsivaizduoti ir to džiaugsmo, to gėrio, kurį jūs man suteikėte! Jūs prisimenate, aš dažnai kartodavau: nesu nei vargšas, nei mazochistas, nė už ką nebūčiau ten, kur man nepatiktų. Darbas? Ne, gimnazijoje aš niekada nedirbau! Gimnazijoje aš gyvenau, buvau, mėgavausi! Manęs niekada nedomino visi tie techniniai, biurokratiniai, organizaciniai dalykai. Mane domino tik žmonės! Aš gėrėjausi jumis! Aš mokiausi iš jūsų visada laimėti, todėl jūs kalti, kad man dabar sunku.. (Pokštas),“ - žinutėje rašo B. Burgis.

Direktorius taip pat dėkoja likimui, jog teko dirbti gimnazijoje su, kaip pats sako, tobulais mokiniais ir dėl to dabar yra labai sunku išeiti.

„Netrukus, gruodžio šeštą dieną, būsiu visiškai laisvas. Nė neabejoju, kad po to kas nors iš jūsų sumanys iš manęs pasipelnyti – pasiūlys darbo, kurį aš dirbsiu už skatikus! (Pokštas),“ - juokavo KTU gimnzijos direktorius.

Atsisveikindamas jis padėkojo visiems absolventams, „savo gyvenimo palydovams“.

„Jūs būsite laimingi, aš pažadu!,“ - rašė B. Burgis.