„Aš atsibudau ir išgirdau keistą krebždesį. Įjungiau šviesą ir pamačiau tą pabaisą, kuris, naudodamasis savo letena, lipo išilgai sienos“, - teigė pietvakarių Kinijoje, Suining mieste gyvenanti moteris.

Q. Duan teigia, kad ji buvo tokia išsigandusi, kad griebė batą ir mirtinai uždaužė gyvatę, o po to išsaugojo jos kūną butelyje su alkoholiu.

16 colių ilgio ir mažojo pirštelio storio gyvatę dabar tyrinėja Nančange įsikūrusio Kinijos West Normal universiteto, Gamtos mokslų departamento mokslininkai.

Gyvačių ekspertas Long Shuais teigia: „Tai tikrai šokiruojantis dalykas, bet mes nesužinosime priežasties, kol neatlikome skrodimo“.

Tarp gyvačių dažniau paplitusi mutacija yra kai ropliui išauga antra galva. Tai nutinka panašiai kaip žmonių atveju susiformuoja Siamo dvyniai.

Tokie dvigalviai gyvūnai neretai yra pagaunami ir saugomi kaip laimės simboliai, šiaip ar taip, jų išgyvenimo laukinėje gamtoje tikimybė yra labai nedidelė, ypač, turint omenyje, kad galvos yra linkusios puldinėti viena kitą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)