Avarija įvyko kelyje tarp Girulių ir Karklės. Automobilio "Opel Zafira", vairuotojas Stasys S., gim. 1941 m., išvažiavo į priešingą eismo juostą, žolynu važiavo 75 metrus, pakeliui nukirto menką pušelę, kažkokiu stebuklingu būdu automobilis peršoko per griovį, vos paliesdamas šulinio dangtį, ir įstrigo krūmuose.

Į ligoninę buvo išvežta vairuotojo žmona Nijolė. Moteriškei traumuota ranka. Ji patyrė šoką. Vairuotojas buvo blaivus ir paaiškino, kad žmona kažko ant jo pradėjo šaukti, jis pamanęs, kad ne ten pasuko. O kaip jo automobilis peršoko griovį ir šulinį, jis atsakyti negalėjo.

Vairuotojo žmona, iki išvežant ją ligoninę, pareigūnams paaiškino pamačiusi, jog vyras netenka sąmonės, jį apima blogumas, todėl pradėjo šaukti, jį purtyti, tačiau vis tiek avarijos išvengti nepavyko.

Atvykę Klaipėdos kelių policijos pareigūnai nubraižė avarijos schemą, tačiau automobilio "Opel Zafira" vairuotojas nesutiko su šiuo dokumentu ir po juo nepasirašė, teigdamas, kad taip pavairuoti jis negalėjo. Ir 75 metrų ilgio vėžės žolyne yra padarytos ne jo automobiliu. Jis taip vairuoti negalėjo. Čia kažkas kitas pravažiavo, ne jis.

Įvykį tiria Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai. Automobilį iš miško ištraukė techninės pagalbos automobilis.