Vieną jų - Panevėžio konservatorijos studentę Renatą Vareikaitę žiauriai nužudė. Sumuštą ir pasmaugtą studentę jie apipylė benzinu ir padegė. Iš kai kurių nusikaltėlių parodymų galima manyti, kad mergina buvo sudeginta gyva.

Taip pat trijulė bandė nužudyti biržietę J.B. Savo auką jie du kartus žemyn galva numetė nuo viaduko į užšalusią upę. Mergina, bandydama pasislėpti nuo plėšikų, kelias valandas spaudžiant žiemos šalčiui prastovėjo šlapia po tiltu. Kankintojai iš egzekucijos vietos pasitraukė tikėdami, kad mergina sušalo ir mirė.

Mažiausiai nuo šios trijulės nukentėjo jauna Kupiškio gyventoja Ž.K. Ji po susidūrimo su plėšikais atsipirko tik keliais sumušimais. Iš jos buvo pagrobtas mobiliojo ryšio telefonas.

L.Valkauskas ir R.Lenkaitis iki tol jau ne kartą buvo teisti. Nors R.Lenkaitis turi šeimą, kurioje auga du vaikai, su R.Lupeikyte jį siejo labai artimi ryšiai. Tuo metu dar nepilnametė R.Lupeikytė ateidavo į R.Lenkaičio namus, kartu būdavo, kartais pas jį nakvodavo.

Pagal surinktus duomenis, būtent R.Lupeikytė yra pasiūliusi savo bendrininkams apiplėšti ir nužudyti kai kurias merginas.

Visas tris aukas R.Lenkaitis surado skambindamas regioninės radijo stoties "Pulsas" pažinčių laidai "Amūro strėlė". Prisistatydamas Vaidu, jis rinkosi tas merginas, kurios turėjo mobiliojo ryšio telefonus.

Pirmąja nusikaltėlių auka tapo aštuoniolikmetė R.Vareikaitė. Ji su R.Lenkaičiu susipažino šios radijo laidos metu.