Pirminiais duomenimis, apie 3 val. nakties, „Audi A4“ automobilio nesuvaldęs 1988 m. gimęs vairuotojas rėžėsi į betoninį atitvarą. Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad prispausti du žmonės.

Ugniagesiams teko visus keturis vaduoti iš automobilio nuolaužų. Pirminiais duomenimis, vairuotojas ir keleivis sunkiai sužaloti.

Vieno žuvusiojo asmenybė nustatyta ne iš karto. Policijos pareigūnai infomruoja, kad eismo įvykio metu žuvo du automobilio keleiviai: 1992 m. ir 1995 m. gimę vyrai. Automobilio vairuotojas ir dar vienas keleivis, 1991 m. gimęs vyras, dėl sužalojimų išvežti į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę (RVUL).

Apie 06.30 val. iš ligoninės pranešta, kad vyrams nustatytos politraumos, jie paguldyti į traumatologijos skyrių. Vairuotojo girtumui nustatyti paimtas kraujas.

4.45 val. tikrinant minėtą automobilį „Audi A4“ , jo salone buvo rasta vyriška rankinė, kurioje buvo, įtariama, dujinis pistoletas, be šovinių, su viena apkaba. Dėl rasto ginklo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 253 str.