Policija informuoja, kad pirmadienį, rugpjūčio 25-ąją, iš Klaipėdos į Šilutę prabangiu „Mercedes-Benz“ atvykusi 5 asmenų grupė vykdė žaibiškas vagystes.

Dvi moterys ir trys vyrai, išsiskirstę grupelėmis, iš parduotuvių lentynų vogė kosmetiką, kompiuterių priedus, moteriškus batus. Vagišiai susigundė ir vaistinės asortimentu, iš kurios pavogė kūno priežiūros priemones ir įvairius maisto papildus.

Įvykdžiusi vagystes grupė asmenų užsuko į kavinę papietauti, kur sumaniai nukreipę baro darbuotojos dėmesį, pavogė jai priklausantį mobiliojo ryšio telefoną. Policijos pareigūnai nedelsiant sureagavę į barmenės pranešimą, sulaikė 4 įtariamuosius, iš kurių dviem buvo paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

Policijos pareigūnams dėl panašių nusikalstamų veikų puikiai žinomi asmenys vos per 2 valandas įvykdė 6 vagystes iš skirtingų prekybos vietų Šilutės mieste.

Vogtus daiktus įtariamieji užsikišdavo už viršutinių rūbų arba slėpė rankinėse. Pradėję ikiteisminį tyrimą, policijos pareigūnai detaliai aiškinasi įvykdytų vagysčių aplinkybes.