Apie avariją bendruoju pagalbos telefonu pranešta 21.08 val.

Buvo gautas pranešimas, kad eismo įvykio metu automobilis „VW Passat“ apvirto ir atsitrenkė į medį. Viduje yra prispaustas žmogus. Kitos trys merginos ir vienas vaikinas iš automobilio išlipo patys iki medikų atvykimo.

Panaudoję hidraulinę įrangą ugniagesiai iš automobilio išlaisvinto vairuotoją (apie 19 metų amžiaus). Jis perduotas medikams ir išvežtas į ligoninę.

Ar vairuotojas buvo blaivus, paaiškės gavus jo kraujo tyrimo atsakymus.

Per avariją sužalotas netik 1996 m. gimęs vairuotojas. Keleivė, gim. 1993 m., dėl patirtų sužalojimų paguldyta į Švenčionių rajono ligoninės Traumotologijos skyrių. Keleivė, gim. 1997 m., stebėjimui paguldyta į Švenčionių rajono ligoninės Terapijos skyrių. Keleivis, gim. 1999 m., dėl patirto dešinio šlaunikaulio lūžimo su poslinkiu išvežtas į Santariškių vaikų ligoninę. Keleivė, gim. 1995 m., po medikų apžiūros paleista namo.

Anot policijos pareigūnų, kelio ruožas, kuriame įvyko avarija, yra tiesus, lygus, tačiau kelio danga pirmadienio vakarą buvo šlapia. Neatmetama, kad vairuotoja nepasirinko saugaus greičio, tačiau tikslios avarijos priežastys dar tiriamos.