Halės teismas nuteisė 24 metų Enricą Hilprechtą (Enriką Hilprechtą) kalėti iki gyvos galvos, o 16-mečiams Frankui Miethbaueriui (Frankui Mytbaueriui) ir Christianui Richteriui (Kristianui Richteriui) skyrė 9 metų laisvės atėmimo bausmes. Kaltinamieji prisipažino, kad būdami girti, spardė savo auką, tačiau sakė, jog neketino jos žudyti.

39 metų Albertas Adrianas, kuris jau daug metų dirbo Rytų Vokietijos Desau miesto mėsos fasavimo fabrike, buvo užpultas birželio 11 dieną. Jaunuoliai ėmė spardyti bei mušti savo auką ir tęsė tai net tada, kai ji nustojo judėjusi. Vien E. Hilprechtas auliniais batais daugiau kaip 10 kartų spyrė A. Adrianui į galvą. Smurtautojai nesiliovė, kol atvažiavo policijos automobilis. Sumuštasis po trijų dienų ligoninėje mirė.

A. Adrianas 9-ajame dešimtmetyje atvyko iš socialistinio Mozambiko dirbti pagal sutartį tuometinėje Rytų Vokietijoje. Vokietijoms susivienijus, jis pasiliko. Po A. Adriano mirties liko Vokietijoje gimusi jo žmona Angelika ir trys sūnūs: aštuonerių, trejų ir dar neturintis vienerių metų.