Policija dar aiškinasi įvykio aplinkybes. Atrodo, kad maždaug 17-18 metų plėšiko bendrininkas spėjo pabėgti per duris, o antrajam nepavyko, nes sumušta pardavėja sugebėjo išsprukti pro duris anksčiau už jį. Moteris iš lauko pusės užrėmė parduotuvės duris ir ėmė šauktis pagalbos bei policijos.

Plėšikas tuo metu bandė atstumti duris, bet moteriai į pagalbą atskubėjo pro šalį ėjęs vyras – jis padėjo išlaikyti duris užremtas. O priešais esančiame name gyvenanti jauna moteris iškart paskambino į policiją.

Bet patruliams dar nespėjus atvažiuoti, parduotuvėje uždarytas plėšikas viduje buvusiu statybiniu blokeliu išdaužė vitriną ir išsiveržė į gatvę. Nusimetęs kaukę jis puolė bėgti laipteliais į viršų, bet nubėgo labai netoli – ten jį sučiupo keli vyrai. Jie jį laikė, kol atvažiavo policija, ir perdavė pareigūnams.

Pastarosiomis dienomis Vilniuje kaukėtas ir peiliu ginkluotas jaunas plėšikas apiplėšė keletą nedidelių parduotuvių įvairiose miesto vietose. Gali būti, jog visi šie apiplėšimai – to paties nusikaltėlio darbas.