Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko Liepkalnio gatvėje, kelyje į Salininkus. Susidūrė trys automobiliai: „Toyota Corolla“, „Peugeot 406“ ir „Peugeot 407“. Smūgio būta stipraus, automobiliai po avarijos nuskriejo nemenkus atstumus.

Avariją sukėlė jauna „Toyota Corola“ vairuotoja G. B. (gimusi 1989 m.). Pasak vieno iš į avariją patekusių „Peugeot“ vairuotojos, ji nuo Liepkalnio gatvės sankryžos pastebėjo keistai manevruojantį automobilį „Toyota Corola“.

„Galvojau paskambinti policijai, bet nespėjau,“ - sakė jauna moteris. Ji važiavo su vyru. Automobilyje buvo ir vaiko kėdutė, laimei, vaiko tuo metu nebuvo.

Keistai manevravusi moteris, įtariama, neblaivi. Neatsargiai ir neprognozuojamai vairavusi moteris kelis kartus išvažiavo į priešingą kelio juostą. Vienas toks išvažiavimas baigėsi susidūrimu. Po smūgio „Toyota“ nulėkė į vieną kelkraštį, „Peugeot“ (vairuojamas 22 metų D. S.) - į kitą, prieš dar atsitrenkęs į „Peugeot 407“. Pastarąjį vairavo J. S. (gimusi 1985 m.).

Pasak policijos pareigūnų, įtariamai avarijos kaltininkei kraujas patikrintas bus Priklausomybės ligų centre. Šios vairuotojos automobilyje mėtėsi tuščias alkoholio butelis. Pasak „Peugeot 407“ vairuotojos, įtarimai dėl girtumo jai kilo ne tik dėl to, kad moteris keistai vairavo. Po avarijos ji neatleido greičio pedalo ir elgėsi labai keistai. Net nuvesta į policijos automobilį ji buvo lyg sustingusi.

Į įvykio vietą atskubėjo ir automobilį „Toyota“ vairavusios jaunos moters tėvai, kurie kalbėjo apie griūvantį dukters gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)