Pasak pareigūnų, vyras jau kelias dienas smarkiai geria, dėl to patruliams jau ne vieną kartą teko važiuoti jo raminti. O antradienį jis ėmė per penkto aukšto langus mėtyti daiktus: išmetė kelis vazonus, spintelę, butelius. Buteliu apgadino kieme stovėjusį automobilį. Išmesta spintelė kliudė trečiame aukšte pro langą rūkiusį vyrą.

Policininkai į laiptinę pateko, tačiau šarvuotų durų į aukštą niekas neatidarė, todėl teko kviestis į pagalbą ugniagesius. Jie su policininkais į butą pateko autokopėčiomis. Renatas Kačinauskas sulaikytas. Pasak pareigūnų, bendrabutyje, iš kurio žmonės masiškai kraustosi, penktame aukšte likę tik keli gyvenami butai. Kai čia įsiveržė pareigūnai, penktame aukšte buvo tik vienas suaugęs žmogus - R. Kačinauskas (į policiją jis buvo pristatytas dešimtis ar net šimtus kartų). Šįkart jis policininkams tvirtino miegojęs ir jokių daiktų per langą nemėtęs.

V. Pietario g. 8 namas Vilniuje žinomas, kaip pats neramiausias - per metus šiuo adresu policija kviečiama daugiausia kartų visame mieste.