Eismo įvykis užfiksuotas 17.45 val. Prieš tai Subačiaus gatvėje „Ford“ automobilį vairuojantis vyras apgadino kelias mašinas ir spruko. Buvo iškviesti policijos pareigūnai, kurie nusivijo bėglį.

Gaudynių metu „Ford Mondeo“ automobilis nusuko Belmonto link, tačiau ties žirgynu vairuotojas rėžėsi į „Audi A4“, nesuvaldė automobilio ir nulėkė skardžiu žemyn kūliais. Po smūgio nuo Belmonto važiavęs „Audi“ automobilis dar rėžėsi į pakelės medį ir apsisuko. 

Avarijos vietoje kurį laiką buvo ribojamas eismas. Ne vienam pro šalį praėjusiam žmogui kilo klausimas, ar po avarijos dar liko gyvų žmonių, mat abu automobiliai virto metalo laužo krūva.

Į įvykio vietą iškviesti medikai, kurie iš įvykio vietos išsivežė kelis žmones. Vienas jų - iš bėgliui pasipainiojusio automobilio. Pirminiais duomenimis, automobilio vairuotojas ir keleivė.

Avarijos kaltininkas, gimęs 1991 m., važiavo su dar trimis keleiviais. Automobilio gale buvo vaikiška kėdutė. Laimei, vaiko automobilyje nebuvo. Į ligoninę iš šio automobilio išvežtas tik vairuotojas.

Šalia nuo šlaito nusiritusio automobilio mėtėsi iškritęs gesintuvas ir pigaus alaus buteliai.

Avarijos aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai. Bėgliui gresia baudžiamoji byla. Nuo nukentėjusiųjų sveikatos būklės ir vairuotojo blaivumo patikrinimo išvadų priklausys kiek jam gresia kalėjimo ar atsipirks pinigine bauda.