Bendruoju pagalbos telefonu prieš pat vidurnaktį pranešta, kad vienas automobilis išvažiavo į priešingą eismo juostą ir sukėlė avariją.

Žmonės prašė atsiųsti medikus, nes per avariją sužaloti žmonės.

Atvykus pagalbai paaiškėjo, kad sužalotas tik avarijos kaltinimas. Medikai pasidomėjo troleibuso keleivių ir vairuotojos būkle, tačiau daugiau niekam medikų pagalbos neprireikė.

Pareigūnai prie "Alfa Romeo" vairo rado sąmoningą vyrą. Keleivių su juo nebuvo. Vyras skubiai išvežtas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, jis buvo blaivus, tačiau medikai dar atliks kraujo tyrimus.

Troleibuso vairuotoja DELFI sakė, kad jau baigė darbą ir su keliais keleiviais važiavo į troleibusų parką, paskutinė šios dienos maršruto stotelę.

Į centro pusę Narbuto gatve važiavęs "Alfa Romeo" staiga metėsi į priešingą eismo pusę tiesiai prieš atvažiuojantį troleibusą. Vairuotojas dar bandė tiesinti automobilį, tačiau šis galu trenkėsi į troleibuso priekį.

Nuo smūgio dužo troleibuso priekinis stiklas, o "Alfa Romeo" buvo visiškai sumaitotas galas. Iššovė ir saugos pagalvės, tai vairuotoją apsaugojo nuo rimtesnių sužalojimų.

Po avarijos automobilio dalys mėtėsi per abi kelio puses. Pareigūnai aiškinasi dėl kokios priežasties automobilis tapo nevaldomas. Neatmetama, kad greičio būta nemažo.