Policijai buvo pranešta, kad avarijos metu sužalota moteris. Ji buvo sąmoninga. Jauna moteris buvo sužalota, kai pirkiniais nešina išėjusi iš parduotuvės ketino sėsti į savo automobilį. Pirminiais duomenimis, "Toyota" ją prispaudė, kai moteris buvo tarp KIA ir "Fiat". Per avariją nukentėjo dar viena mergina.

Vėliau policija patikslino, kad nukentėjo tarp automobilių buvusi pėsčioji I. A. (gimusi 1987 m.), kuri buvo pristatyta į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę. Nustačius kryžkaulio sumušimą išleista gydytis namo. N. R. (gimusi 1984 m.) irgi buvo pristatyta į ligoninę. Nustačius nosies lūžimą, dešinės akies voko kraujosruvą, galvos sumušimą ir kt. sužalojimus, išleista gydytis namo.

"Toyota" vairavęs vyras rimčiau nenukentėjo. Po avarijos jis puolė skambinėti telefonu, elgėsi agresyviai, todėl policininkai jį surakino antrankiais ir išvežė į Priklausomybės ligų centrą girtumo nustatymui - pasak pareigūnų, "Toyota" vairuotojas, įtariama, neblaivus.

Paaiškėjo, kad avarijos kaltininkas - neturintis teisės vairuoti, visiškai girtas Džiugas Juknys (linkedin.com duomenimis, jis yra viešosios Įstaigos "Elektroninių sprendimų institutas" vadovas, buvęs asociacijos „INFOBALT“ vykdomasis direktorius). Jam nustatytas sunkus girtumas - 3,64 promilės. Beje, "Elektroninių sprendimų institutas" registruotas netoli avarijos vietos, Mokslininkų gatvėje.