Vairuotoją sulaikęs ir pareigūnus iškvietęs vyras sakė, kad tiksliai nežino, kiek automobilių sudaužyta, nes matė tik vieną, tačiau girdėjo, kaip buvo atsitrenkta dar kažkur.

„Vyras sunkiai suprato kur yra, jis nesiautėjo, darbo pažymėjimu nemojavo, tik paprašė parodyti, kur jis atsitrenkė. Aš jį palydėjau iki kaimyno automobilio, bet daugiau niekur jo neleidau“, - pasakojo apsaugininku dirbantis vyras.

Lizingu pirktas girto vairuotojo automobilis buvo gerokai sumaitotas. Atvykę į Gelvonų gatvės 9 namo kiemą policijos pareigūnai jau turėjo duomenų, kad girtas vairuotojas toje pačioje gatvėje trenkėsi į stulpą. Taip pat buvo apgadinti dar keli automobiliai iki Finansų ministerijos darbuotojas pasiekė savo namų kiemą.

Kad smūgių būta gana stiprių, buvo aiškiai matyti ir dėl „VW Jetta“ sumaitoto priekio, ir dėl išsiskleidusių vairuotojo ir keleivio pusės saugos pagalvių. Finansų ministerijos darbuotojo vairuotas automobilis pirktas lizingu. Ant galinės sėdynės buvo vaikui vežioti skirta kėdutė.

Pareigūnams apžiūrėjus automobilio vidų paaiškėjo, kad vyras gėrė automobilyje - vairuotojo pusėje prie kojų mėtėsi jau tuščias degtinės butelis.

Alkoholio matuoklio duomenys parodė, kad 34 metų vairuotojas gerokai apgirtęs. Jam nustatytas 2,81 promilės girtumas.