Šeši jaunuoliai buvo pristatyti į miesto pirmąjį policijos komisariatą. Trims iš jų jau pareikšti įtarimai, atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 180 str. 1 d.

Policija primena,kad rugpjūčio 4 d. 4 val. 50 min. patruliuojantys pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Kalvarijų g. 59A jaunuolių grupė užpuolė ir sumušė vyrą (E. M., gimusį 1957 m.). Operatyviai atvykę ir važiuodami Kalvarijų gatve, patruliai pamatė link Konstitucijos prospekto einančius 5 vaikinus ir merginą

Patyrę pareigūnai atpažino, kad tarp jų yra jiems gerai žinomas, ne kartą į policiją anksčiau buvęs pristatytas J. G., gimęs 1999 m. Jaunuoliai, kalbėdami, atrodė sutrikę ir nesugebėjo paaiškinti ką veikia mieste ankstyvu laiku. 

Išgirdęs, kad visa grupelė bus pristatyta į komisariatą įtariant plėšimu, vienas iš vaikinų (gimęs 1994 m.) pareiškė, kad plėšime nedalyvavo, o eidamas pro šalį sutiko aukščiau minėtą J. G., kuris pasiūlė pirkti mobiliojo ryšio telefoną „Nokia“. Nukentėjusysis E. M. atpažino šį savo telefoną, kurį ką tik buvo atėmę užpuolikai.

Ikiteisminis tyrimas tęsiamas.