Vienintelė lapkričio 5 d., šeštadienio, naktį įkliuvusi moteris buvo Kalvarijų gatvėje sustabdyta automobilio „Subaru“ vairutoja, kuri prie vairo sėdo nemažai išgėrusi. Alkoholio matuoklis parodė 1,52 prom. girtumą.

Vėliau reidas vyko Naujamiestyje, kur nuotaika smarkiai sugedo „Opel Zafira“ vairuotojui: ne tik dėl to, kad jo kelionė buvo nutraukta dėl girtumo (0,48 prom.), bet dar ir dėl fotografų dėmesio. Jaunas vyras buvo labai nepatenkintas, kad bus paviešintas kaip neblaivus ir neatsakingas vairuotojas, todėl įnirtingai bandė įrodyti, kad fotografai neturi teisės jį fotografuoti.

Vėliau reidą Geležinio Vilko gatvėje, netoli Vingio parko, papildė netikėta avarija pareigūnų panosėje. Pirma kelio juosta važiavęs „VW Passat“ vairuotojas privažiavęs reidą pristabdė ir ėmė rikiuotis į antrąją juostą. Tačiau į šio automobilio šoną dėl greičio viršijimo, neapdairumo ir slidžios kelio dangos trenkėsi iš paskos važiavęs BMW.

Jo vairuotojui bėdų bus ne tik dėl eismo įvykio. Paaiškėjo, kad BMW vairavęs jaunuolis dar ir neblaivus - įpūtė 0,48 prom. Jis savo kaltę dėl greičio viršijimo ir girtumo pripažino. Policijai beforminant pažeidimus vairuotojas paskambino broliui, kad nuvežtų automobilį.

Į pagalbą brolis atvažiavo „Audi A4“ ir buvo paprašytas pasitikrinti alkoholio matuokliu. Rezultatai nustebino: broliukas buvo dar girtesnis - įpūtė 0,56 prom.

Kol pareigūnai pildė dokumentus dėl dar vieno neblaivaus vairuotojo, broliai vienas kitą guodė, šnekučiavosi ir ieškojo, kas parvežtų automobilius ir juos pačius iš reido. Vienas jų tarsi užsimiršęs nužingsniavo taip toli, kad beveik pats parėjo namo, bet pareigūnai jį tuojau parsivežė.

Neblaivus savo „Mazda“ automobiliu po Vilnių važinėjo dar vienas vairuotojas. Jaunuolis įpūtė 1,16 prom.

Truputį vėliau patikrintas „Renault“. Neblaivus (1,43 prom.) ir be pažymėjimo vairuotojas keliavo su draugais. Pats buvo ramus, kukliai slėpėsi nuo kamerų ir teisinosi, kad gėrė nedaug, yra pavargęs. Tačiau jo bičiuliai, ypač viena mergina, buvo nusiteikę audringai: rodė nepadorius gestus, keikėsi, pusiau rusiškai grasino paduoti reide dirbančius į teismą. Tuo metu įkliuvęs vaikinas skambino mamai ir ją ragino greičiau keltis ir važiuoti jo gelbėti. Tačiau mama neatvyko - automobilį išvežė tralas.

Pareigūnų dėmesį galiausiai atkreipė netoli reido sustojęs „Chrysler Voyager“. Policija nuvažiavo patikrinti, ar vairuotojas nemėgino išvengti patikrinimo. Paaiškėjo, kad prie vairo - nepilnametis. Jis iš pradžių pasakojo istoriją, kad automobilis sugedo. Pareigūnai vaikino paprašė parodyti dokumentus. Šis atkišo saugos vadovo darbo pažymėjimą, kuris, paaiškėjo, yra padirbtas. Buvo pakelti ir šio paauglio tėvai, su jais susisiekė policija.