Avarija įvyko apie 18.35 val. Jaunas vairuotojas DELFI sakė, kad artėdamas prie Lukiškių aikštės jis dairėsi kur vyksta Užgavėnių šventė. Besidairydamas jaunuolis pamiršo žiūrėti į kelią priešais save ir nuvairavo į kelio vidurį.

Gedimino prospekto ir Kudirkos g. sankryžoje jo kelionė baigėsi atsitrenkus į šviesoforo stulpą. Smūgio būta gana stipraus, šviesoforas lūžo, o jo dalys išsimėtė po važiuojamąją dalį. 2004 m. pagaminto automobilio priekis gerokai apdaužytas, priekinis buferis kone apsikabino stulpą.

„Važiuodamas dairiausi, kur vyksta šventė, o kai pakėliau akis tiesiai prieš save - pamačiau stulpą. Gaila automobilio, jis nedraustas Kasko. Gaila ir šviesoforo“, - pergyveno jaunuolis.

Vairuotojas pats paskambino pareigūnams ir pranešė apie jį ištikusią nelaimę.

Šviesoforą prižiūrinčios tarnybos darbuotojai atskubėjo greičiau, nei atvyko policijos pareigūnai. Tuoj pat imta rinkti šviesoforo dalis.

Dar iki tarnybos darbuotojų ir pareigūnų atvykimo, jaunuolis išlipo iš automobilio ir mindžikavo aplinkui. Tuo metu ne vienas praeivis atėjo prie vairuotojo pasiteirauti kaip jis laikosi ir reiškė jam užuojautą dėl tokios nesėkmingai pasibaigusios kelionės.