Čiurlionio tilto viduryje vienas paskui kitą trenkėsi du „Opel“, vienas „Mitsubishi“ ir du „VW“ automobiliai. Laimei, įvykio metu sužeistųjų išvengta, automobiliai apgadinti nestipriai.

Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė automobilio „Opel Frontera“ vairuotojas, kuris po įvykio sakė, kad jam į galą trenkėsi automobilis „Audi“, kuris pasišalino iš įvykio vietos. Policijos pareigūnai tai pažymėjo, kai buvo pildomi eismo įvykio dokumentai.

Tiesa, ryškių žymių nėra, kad į „Opel Frontera“ būtų gerai stuktelėta iš galo. Apie patirtą žalą kitiems automobiliams vairuotojas atsakė, trumpai: „Ką padarysi, reikės atlyginti“.

Tikslias įvykio aplinkybes aiškinasi policija. Aiškinamasi ir kur yra minėtas „Audi“, ar kas užfiksavo jo numerius.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Eismo įvykių registravimo skyriaus (VPK KPV EĮRS) pareigūnai dėl šio įvykio atlieka tyrimą.

Asmenis, mačiusius eismo įvykį, ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno aps. VPK KPV EĮRS pareigūnus telefonais (8 37) 303 200, 303 201 bendruoju pagalbos telefonu 112 arba atvykti adresu: Kaunas, Chemijos g. 4b.