DELFI skaitytojas informavo, kad nelaimė vandens parke įvyko apie 14 val.

Vaiko galvą įtraukė į nutekamąją angą. Jį ištraukė jau be sąmonės. Vaikas prabuvo po vandeniu kurį laiką“, - pranešė skaitytojas.

Sostinės policijos pareigūnų niekas neskubėjo informuoti apie nelaimę - jie patys ėmė domėtis apie įvykį, tik tuomet medikai patikino, kad greitosios pagalbos darbuotojai devynerių metų mergytę nuvežė į Santariškių vaikų ligoninę.

Kaip informavo skaitytojas, nukentėjusioji po nelaimės buvo atgaivinta dar „Vichy“ vandens parke.

Kaip pavyko išsiaiškinti pareigūnams, iš karto po nelaimės medikus apie tai informavo vandens parko apsaugos darbuotojai. Kaip tiksliai įvyko nelaimė, parko darbuotojai sakė negalintys atsakyti ir patys aiškinasi aplinkybes.

DELFI dėkoja skaitytojui už informacija.

Įtaria valytojus

„Mes galime patvirtinti, kad šiandien vandens parke įvyko apmaudus nelaimingas atsitikimas. Mūsų gelbėtojai spėjo pastebėti šį atsitikimą ir ištraukti vaiką iš vandens bei dar vandens parko teritorijoje atgaivinti, - DELFI sakė „Vichy“ vandens parko atstovas Nerijus Mikalajūnas. - Kalbant apie nelaimingo atsitikimo priežastis, mes, žinoma, bendradarbiaujame su pareigūnais ir teikiame visą informaciją, taip pat vykdome savo vidinį tyrimą. Pirminė turima informacija dabar yra tokia, jog šis apmaudus atsitikimas įvyko dėl vandens parko baseinus prižiūrinčios įmonės galimai aplaidžiai atlikto darbo.“

Pasak jo, įtariama, kad baseinus prižiūrinti įmonė nepasirūpino apsaugos priemonėmis, kurios paprastai yra naudojamos vandens parko atrakcione.

„Kiek matome iš pirminio tyrimo, įmonė, kuri valo baseinus ir privalo pasirūpinti saugumu, galimai neatliko savo darbo, galimai dėl to ir įvyko nelaimė. Žinoma, tyrimas dar turės būti tęsiamas ir matysime daugiau aplinkybių“, - dėstė N. Mikalajūnas.

Vandens parką prižiūri įmonė „Švaros biuras“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (873)