Tačiau vyrai toliau laužėsi į kioską. Juos bandžiusi sudrausminti moteris yra saugos tarnybos "Falck security" darbuotoja. Ji apie plėšikus nedelsdama pranešė kolegoms. Po kelių minučių įvykio vieton atvažiavo šios tarnybos ekipažas bei policijos patruliai, tačiau plėšikų jau nebuvo.

"Falck security" darbuotojai bei policininkai ėmėsi jų ieškoti. Apžiūrėję visą rajoną, jie vyrus pastebėjo Žaliųjų ežerų gatvėje. Vienas sėdėjo ant suoliuko. Jį policininkai sulaikė iškart. Netoliese stovėjęs antrasis pradėjo bėgti ir dingo tamsoje. Pasišviesdami prožektoriais privačios saugos tarnybos bei policijos darbuotojai bėglį pastebėjo medyje.

Paliepus nulipti žemyn, žmogus pradėjo keiktis ir grasinti pareigūnams. Į medį įsikoręs vyras reikalavo palikti jį ramybėje ir tvirtino persipjausiąs venas arba papjausiąs visus bandančius jį nukelti. Patriukšmavęs nurimo.

Medį geriau apšvietę persekiotojai pamatė, jog vyras parišęs ant šakos savo diržą ir pasikoręs.

Savižudis nedelsiant buvo nukeltas, iškviesta greitoji medicinos pagalba. Atvažiavę medikai konstatavo sunkią vyriškio būklę. Jis buvo nuvežtas į Raudonojo Kryžiaus ligoninės reanimacijos skyrių.

Nustatyta, jog pasikarti bandžiusiam plėšikui - 48 metų Juzefui Gėgliui pažeistos smegenys.