Vėlyvą šeštadienio vakarą, jau tamsiu paros metu, apie 22.30 val. patruliuojantis ekipažas Tauragėje, Vytauto g. – J. Tumo-Vaižganto g. sankryžoje, pastebėjo iš automobilio išlipusį vairuotoją, kuris rodė į šalia esantį namą.

Privažiavę prie minėto pastato, pareigūnai pamatė, kad kambaryje kyla gaisras. Priėjus arčiau, matėsi kaip dega kambario užuolaidos ir fotelis, o viduje ant sofos sėdi senyvo amžiaus moteris. Kadangi durys buvo užrakintos, pareigūnams teko rasti kitą būdą kaip pagelbėti moteriškei. Atstūmus langą, vienas iš pareigūnų įlipo į vidų ir padedant kolegoms, į lauką iškėlė paeiti negalinčią moterį, praneša policijos atstovai.

Netrukus į įvykio vietą atvyko ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ekipažai, kurie gaisrą lokalizavo. Nors išorinių sužalojimų ant nukentėjusiosios nebuvo, greitosios medicinos pagalbos darbuotojai moterį išvežė į ligoninę detalesnei apžiūrai.

Iš gaisro moterį išnešę Viešosios tvarkos skyriaus patrulių būrio vyriausieji patruliai Žydrūnas Čepurnovas ir Rasvita Stirbienė bei Operatyvaus valdymo skyriaus vyriausiasis postinis Marijus Černiauskas šio įvykio nesureikšmina ir tikina, kad padėti žmonėms – jų pareiga, kurią jie ir vykdo.

Džiugu, jog neabejingas pilietis, išvydęs gaisro užuomazgą, atkreipė pravažiuojančių pareigūnų dėmesį ir šis įvykis baigėsi laimingai, niekas nepatyrė rimtų sužalojimų.