Jos nusprendė susidoroti su juo todėl, kad studentiško amžiaus jaunuolis vienu metu palaikė artimus santykius su dviem merginomis. Tad jos jį išprievartavo grupiniu būdu, naudodamos falo imitatorių, taip pat supjaustė jį peiliu, rašo Newsru.com su nuoroda į Life.ru.

Baudžiamoji atsakomybė gresia 35-erių metų Anastasijai K. ir 24-erių metų Viktorijai F. Joms gresia kaltinimas įvykdžius seksualinio pobūdžio prievartą ir iki 10 metų laisvės atėmimo.

Žiniasklaidos duomenimis, Anastasija dirba televizijoje prodiusere, dalyvauja kuriant laidas su žvaigždėmis.

Tyrimas buvo pradėtas po to, kaip atsitiktiniai praeiviai rado gatvėje kruviną nuogą vyrą. Greitosios pagalbos medikai nugabeno 24 metų nukentėjusįjį Aleksandrą Š. į ligoninę ir atliko jam operaciją.
Greitai paaiškėjo, kad traumas vyrui sukėlė dvi jo pažįstamos Maskvos gyventojos – Anastasija ir Viktorija, su kuriomis jį siejo artimi santykiai.

Atėjęs į svečius pas Anastasiją, Aleksandras ten užtiko ir Viktoriją – tai jį labai nustebino. Ši kurioziška situacija lovelasui baigėsi tragiškai – merginos dviese jį užpuolė ir ėmė iš jo tyčiotis.

„Nukentėjusįjį merginos prievartavo falo imitatoriumi, tuo pat metu pjaustydamos jį peiliu. Nukankintą vyrą merginos išrengė ir nuogą išvijo į lauką, – pranešė šaltinis teisėsaugos struktūrose. – Studento daiktus jos išmetė pro langą.“

Sulaikytos įtariamosios paaiškino, kad tokiu būdu nusprendė pamokyti Aleksandrą už neištikimybę.

Pasak nukentėjusiojo, Viktorija mėgino jį smaugti, o jis pats nesugebėjo joms pasipriešinti. „Aš kažkaip negalvojau, kad tai rimta, o ir išsiauklėjimas neleido man prieš jas kelti rankos. Bet po to jos paėmė peilį ir butelių skeveldras ir ėmė pjaustyti man odą. Tardė“, – pasakoja studentas, atsidūręs ligoninėje.

Aleksandro teigimu, tardymas truko ilgiau nei valandą. Merginos vis jam kartojo, kad nori jį užmušti už neištikimybę.