„Vauxhall Corsa“ automobilyje be lietuvės, važiavo dar trys paauglės. 14-metė buvo greitosios pagalbos sraigtasparniu nugabenta į Glazgo ligoninę. Į ligoninę medikai greitosios automobiliu išvežė 16 ir 17 metų mergaites. Pranešama, kad jos taip pat sunkiai sužeistos.

Sukrėsta paauglės motina sakė, kad jos dukra, kuri lankė Bakio vidurinę mokyklą, tą naktį buvo su savo draugėmis. Automobilį vairavo 17-metė žuvusios mergaitės draugė.

Šeima neseniai lankėsi Londone, kur pozavo „Londono akies“ apžvalgos rate.

Žuvusioji 14-metė gyveno su mama, patėviu Colinu Milne‘u, 17 m. seserimi Erika ir 10 mėnesių broliu Jay.

Mokyklos direktorius Neilas Johnsonas papasakojo, kad paauglė mokykloje buvo populiari, turėjo daug draugų.

„Būtent tokių žinių mokyklos bijo, mus visus labai sukrėtė ši tragedija, - sakė mokyklos direktorius. - Personalas ir mokyklos dvasininkai ryte pirmiausia sukvietė visus mokinius ir pranešė jiems šią baisią žinią, padarėme atskirą susirinkimą S3 klasės mokiniams.
Mes visi labai gedime žuvusios paauglės bet aš tikiu, kad Bakio vidurinėje labai stipri bendruomenės dvasia padės mums palaikyti vienas kitą ir išgyventi šią tragediją. Mokykloje įsteigėme pagalbos centrą, kad galėtume vaikams ir personalui, kuriuos labai stipriai sukrėtė ši žūtis, padėti dalintis savo jausmais ir palaikyti vieniems kitus. Centras veiks tol, kol jo reikės.“

Kelių policijos pareigūnas seržantas Robas Warnockas pakvietė įvykio liudininkus kreiptis į policiją.

„Raginu visus, kurie matė avariją arba kurie netgi trumpai matė automobilius visai prieš pat susidūrimą, ir kurie dar nesikalbėjo su policija, kuo greičiau su mumis susisiekti ir padėti susidaryti vaizdą, kokios galėjo būti avarijos priežastys“, - prašo policija.