Policijos pareigūnų gautais duomenimis, apie 13 val. kelyje Marijampolė - Vilkaviškis, sankryžoje su keliu į Pilviškes, įvyko eismo įvykis.

Susidūrė lengvasis automobilis ir krovininis automobilis. Į eismo įvykį iškviesti policijos pareigūnai, medikai ir ugniagesiai, kuriems teko iš sumaitoto automobilio laisvinti žmones.

Liudininkų duomenimis, lengvasis automobilis „Peugeot 406“ išvažiavo iš šalutinio kelio. Nors prieš pagrindinį kelią pastatytas kelio ženklas, nurodantis sustoti, anot liudininko, vairuotojas nepaisė ženklo ir įvažiavo į pagrindinį kelią.

Avarijos liudininkas DELFI sakė, kad viena nukentėjusiųjų laukėsi. Lengvuoju automobiliu važiavo penkiese: du vyrai ir trys moterys. Dvi moterys žuvo vietoje, trečioji mirė pakeliui į ligoninę. Abu vyrai sunkiai sužaloti.

Pirminiais tyrimo duomenimis, žuvusiosios moterys - Šilalės rajono, Laukuvos miestelio gyventojos (g. 1990 m., 1991 m., ir 1989 m.). Automobilį „Peugeot 406“ vairavo vyras, g. 1968 m., taip pat Laukuvos gyventojas. Jis sunkiai sužalotas. Medikai vyrą nuvežė į Marijampolės ligoninės reanimacijos sk. Antrasis nukentėjęs automobiliu važiavęs vyras, (g. 1989 m.) Marijampolės savivaldybėje esančio Netičkampio kaimo gyventojas, taip pat sunkiai sužalotas. Jis išvežtas į Kauno klinikas.

Į ligoninę išvežtas ir autovežio vairuotojas. Pirminiais duomenimis, po tragiškos avarijos sunegalavo jo širdis. Autovežio vairuotojas (g. 1962 m.)buvo pristatytas į Marijampolės ligoninę.

DELFI dėkoja skaitytojui už nuotrauką ir informaciją.