Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, apie nelaimę ugniagesiams pranešta šeštadienio naktį, 3.43 val. Nurodyta, kad į medinį namą įlėkė automobilis „Audi“ ir užsidegė.

Atskubėję gelbėtojai iš namo išvedė du garbaus amžiaus vyrus, kurie perduoti medikams. Pirminiais duomenimis, jie nei dėl avarijos, nei dėl gaisro fiziškai nenukentėjo, tačiau žmonės patyrė šoką. Išgelbėję žmones ugniagesiai užgesino degusio namo dalį. Taip pat apsaugojo nuo liepsnos visai šalia stovintį medinį namą.

Kauno apskrities policijos pareigūnų duomenimis, nelaimės metu žmonės nenukentėjo. Pirminiais duomenimis, „Audi“ vairavęs vyras buvo blaivus, jis nesuvaldė automobilio. Žmogus per įvykį taip pat nenukentėjo.

DELFI skaitytojas pasidalijo vaizdo Šėtos gatvėje, kurį užfiksavo ryte - nuo skrydžio į namą automobilio nesustabdė net apsauginė tvorelė.

DELFI dėkoja skaitytojams už nuotraukas ir filmuotą medžiagą !


Žemėlapyje matyti, kad namas, į kurį įlėkė automobilis, stovi visai šalia posūkio.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)