Iš nuskendusio automobilio išsigelbėjęs keleivis 40 -metis S. A. dėl galvos sumušimo bei rankų nubrozdinimų pristatytas į ligoninę.

Automobilio vairuotojas dingo. Po automobilio skendimo dingusio vairuotojo tebeieškoma.

Iš upelin nugarmėjusios mašinos išsigelbėjęs 40 metų keleivis sako, kad besiropšdamas iš nuskendusios mašinos jis matė, kaip Rešketos upelio srovė neša nebejudančio draugo kūną.

Išsigelbėjęs vyriškis teigia, kad draugą bandė gelbėti, tačiau sušlapęs lediniame vandenyje nepajėgė plaukti paskui srovės nešamą kūną.

Kadangi jau buvo prieblanda, vyriškis sako netrukus visai pametęs iš akių nelaimėlį. Tuomet skubėjęs arčiausiai pastebėto žiburėlio link ir prašė pagalbos. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai iš upelio ištraukė automobilį „Peugeot”, tačiau nuskendusio 40 metų vairuotojo kūno neaptiko. Paieškos atidėtos iki šio ryto.

Telšių rajono policija apie 11 valandą pranešė, kad iki šiol mašiną vairavusio vyro nepavyko aptikti. Išlikęs gyvas keleivis sako, kad abu su bendradarbiu lemtingąjį pirmadienio vakarą iš darbo važiavo namo į Kelmės rajoną. Snigo, mašiną sumėtė, ši numušusi tilto atramas įkrito į Rešketos upelį.