Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariate atliekamas tyrimas dėl 2017 m. liepos 28 d., 8.47 val., Telšiuose, ties Kalno g. 58 numeriu pažymėtu namu įvykusio eismo įvykio, kurio metu nežinomos markės ir modelio automobilio vairuotojas nesilaikė saugaus atstumo ir apgadino automobilį „Volkswagen Caddy“. Policija praneša, kad kaltininkas iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Taip pat Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariate atliekamas tyrimas dėl 2017 m. liepos 31 d., 19.49 val., Telšiuose, Kalno g. 18, įvykusio eismo įvykio, kurio metu nežinomos markės ir modelio automobilio vairuotojas įvažiuodamas – išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės prie kavinės „Ant kalno“ nesilaikė saugaus atstumo ir apgadino joje stovėjusį automobilį „Audi A4“. Kaltininkas iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Asmenis, mačiusius šį įvykį bei galinčius padėti nustatyti pasišalinusius iš įvykio vietos automobilius ar jų vairuotojus, prašome pranešti Kelių policijos skyriaus vyresniajai specialistei Giedrei Jančauskytei, tel. 8 444 72419 arba atvykti adresu Karaliaus Mindaugo g. 1, Telšiai, 237 kab.