Pareigūnai informuoja, kad atlikę kratos veiksmus, name esančio pusrūsio sandėliuke, už pastatomos spintelės įrengtoje slėptuvėje, pareigūnai aptiko įkurdintą kontrabandinių cigarečių laikymo sandėlį.

Demaskuoti gerai užmaskuotą slėptuvę, kurioje rasta 11 162 pakeliai įvairių rūšių kontrabandinių cigarečių, pareigūnams pavyko pasitelkus intuiciją ir per darbo metus sukauptą patirtį. Iš viso rasta: 3 812 pakelių cigarečių „MINSK CAPITAL“ su baltarusiškomis banderolėmis; 2 500 pakelių cigarečių „NZ GOLD SUPER SLIMS“ su baltarusiškomis banderolėmis; 4 500 pakelių cigarečių „FEST“ su baltarusiškomis banderolėmis; 180 pakelių cigarečių „WINSTON BLUE“ su baltarusiškomis banderolėmis; 170 pakelių cigarečių „NL NEW LINE“ be banderolių su rusiškais užrašais.

Pilietės namuose rasti nelegalūs rūkalai konfiskuoti, įtariamoji, kurios atžvilgiu pradėta baudžiamoji byla pagal LR BK 1992 str., sulaikyta. Anksčiau už disponavimą kontrabandinėmis cigaretėmis administracine tvarka jau baustai moteriai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Pareigūnai įspėja, kad nuolat vykdomos įvairios priemones, kurių metu siekiama išaiškinti kuo daugiau akcizines prekes laikančių ar jas realizuojančių pažeidėjų. Gyventojų taip pat prašoma, turint informacijos apie disponavimą akcizinėmis prekėmis, informuoti Telšių apskr. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnus, tel. (8 444) 60343, pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 444) 60345, el. paštu: telsiuvpk.bud@policija.lt arba užsukti į policijos komisariatą, Karaliaus Mindaugo g. 1, Telšiuose.