Pareigūnai informuoja, kad ketvirtadienį, apie 2.30 valandą, Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų ekipažas, gavęs pranešimą apie galimai neblaivų vairuotoją magistralėje, išskubėjo patikrinti gautos informacijos. Magistralės 207-ajame kilometre, Tauragės rajone, patikrinimui sustabdę automobilio „Opel Astra“ vairuotoją N. Ž.

Policijos pareigūnai nustatė, kad dvidešimt keturių vairuotojas prie automobilio vairo sėdo ne tik neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, bet ir apsvaigęs nuo alkoholio. Jam nustatytas 1,06 promilių girtumo laipsnis.

Kol policijos pareigūnai fiksavo Kelių eismo taisyklių pažeidimą, pareigūnų akiratyje pasirodė „VW Golf“ automobilis, apie kurį ir buvo pranešta pareigūnams.

Sustabdę šio automobilio vairuotoją V. K., policijos pareigūnai nustatė, kad keturiasdešimt devynerių moteris į kelionę magistrale leidosi vidutiniškai apgirtusi – jai nustatytas 2,04 promilių girtumas.

Negana to, siekdama išvengti jai gresiančios administracinės atsakomybės, moteris policijos pareigūnams pasiūlė 700 litų kyšį. Norėdama išvengti administracinės atsakomybės, moteris buvo patraukta baudžiamojon atsakomybėn – Tauragės apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo papirkti policijos pareigūną. Vairuotoja sulaikyta.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ragina gyventojus atkreipti dėmesį į suprastėjusias ir net pavojingas vairavimo sąlygas bei atsakingai elgtis kelyje, nesėsti už vairo apsvaigus nuo alkoholio ir neleisti to daryti artimiesiems.