Kaip populiariausiam portalui DELFI pasakojo Palangos operatyvios valdymo grupės specialistas, dažniausi pažeidimai fiksuojami dėl netinkamai pastatytų mašinų, kurios užtveria įvažiavimus, iki muštynių bręstančių konfliktinių situacijų ir garsiai skambančios muzikos.

Šeštadienio naktį pradėtas ir vienas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų laikymo.

„Paryčiais vyko ir vagystės. Dėl jų ikiteisminiai tyrimai dar nėra pradėti, tačiau šiuo metu renkama medžiaga tyrimui. Buvo apgadinti du automobiliai, namelis ant ratų, jiems išdaužti stiklai. Gana girta buvo Palanga“, - tvirtino Palangos operatyvios valdymo grupės budėtojas.

Jo teigimu, šiuo metu Palangoje budi neįprastai daug policininkų: 10 ekipažų iš Viešojo saugumo tarnybos, 2 vietiniai ekipažai iš Palangos.

Tvarka prižiūri ir į komandiruotes atvažiavę pareigūnai.

Palangos operatyvios valdymo grupės specialisto teigimu, nors pranešimų gauta daug, policija pasiruošusi tinkamai į juos visur reaguoti, žino, kur kas dirba ir „beveik visos vietos yra uždengtos.“

„Turime paruošę planą, kurio laikomės. Kiek žinau, Joninės bus Šventojoje, ten būna gana karšta. Dabar kiekvieną savaitgalio diena yra karšta“, - atviravo specialistas.